Livrare și plată

Livrarea produselor

Orice comandă efectuată la magazinul nostru, kadaver.ro, beneficiază de transport pe întreg teritoriul României, indiferent de modalitatea de plată aleasă, fără a impune o limită minimă pentru valoarea comenzii.

Livrarea produselor se va face prin Fan Courier.
Procesarea/înregistrarea Comenzii durează 1-3 zile lucrătoare. Înte preluarea Comenzii și expedierea de către Curier durează intre 1-10 zile lucrătoare. Orice întârziere suplimentară va fi comunicată Clientului şi se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depăşi termenul maxim prevăzut mai sus.

În cazul în care produsele sunt indisponibile (inclusiv în cazul în care preţul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificări ulterioare confirmării Comenzii), kadaver.ro va informa Clientul despre indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate în termen de 14 zile.

Se poate alege una dintre cele 3 metode de plata, și anume:
– Plata ramburs – când ajunge coletul la destinație;
– Plata online cu card bancar;
– Plata cu OP.

kadaver.ro folosește pentru tranzacțiile online serviciile Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, kadaver.ro nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul cu care se face plata.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plățile cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele KADAVER. Deasemenea, pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision.

În cazul unui retur, pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Factura emisă va conține costul de livrare menționat inclus în valoarea totală a produselor.
Comenzile cu o valoare mai mare de 1000 lei beneficiază de transport gratuit.
Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 1000 lei, Clientul va achita valoarea transportului.
Valoare transport: 30 Lei cu TVA inclus, cost fix unitar/comandă.

Clientul poate confirma modificările intervenite cu privire la preţul sau caracteristicile produselor, modificând astfel Comanda iniţială, iar kadaver.ro va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

kadaver.ro nu își asumă răspunderea pentru produsele deteriorate sau distruse de către firma de curierat, fără un PROCES VERBAL de constatare a acestui fapt.

Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin Curier, vă recomandăm să refuzați recepția lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat și trebuie întocmit un proces verbal împreună cu reprezentantul firmei de curierat în care să fie menționată starea coletului din momentul livrării. În cazul refuzului, Curierul va trimite înapoi coletul spre noi iar în acest fel ne putem recupera paguba produsă de către firma de curierat.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va fi transferat integral către Client în momentul în care acesta intră în posesia fizică a produselor. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare. În cazul în care se utilizează un transportator însărcinat de către Client, riscul este transferat în momentul livrarii produselor către transportator.