Politica de returnare

Politica de returnare

Produsele achiziționate prin contract la distanță, de pe site-ul www.kadaver.ro se pot returna conform art. 4, lit.b din O.G  nr. 130/2000. Acestea se pot returna, cu ambalajul original, cu toate accesoriile și consumabilele și în aceeași stare în care au fost recepționate. Termenul de retur al unui produs este de 14 zile calendaristice. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri sau alte semne de uzură.

În cazurile în care produsele returnate prezintă urme de nerespectare a instrucțiunilor de asamblare, prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide neacceptarea returului. Deși legea nu prevede acest lucru, vom accepta și returul produselor achiziționate de către persoanele juridice, în aceleași condiții ca și în cazul persoanelor fizice.

Din motive administrative, clientul este rugat sa NU returneze produsele cu ramburs. Contravaloarea produselor comandate și returnate, exceptând taxa transportului, se va plăti în termen de maxim 30 zile calendaristice prin transfer bancar in contul IBAN al clientului. În cazul unui retur, pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala dvs., folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

KADAVER SRL vă oferă opțiunile următoare:

– de a înlocui produsul cu altul de aceeași valoare;

– de a returna contravaloarea produsului, în cel mult 30 de zile de la primirea acestuia. Condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

SC KADAVER SRL nu își asumă nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client, și nici nu acceptă returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la adresa info@kadaver.ro